Ingrediënten:
12 grote champignons
1 sjalotje
2 teentjes knoflook
50 gram gekookte ham
klontje boter
100 gram gorgonzola
1 eetlepel peterselie
2 eetlepels paneermeel
paprikapoeder
zout en peper

Tupperware:
MicroPlus ovaal 1,5 liter met vergiet
Quickchef Keukenhulp
Schilmesje
Roerlepel

Bereiding:
Maak de champignons, het sjalotje en de knoflook schoon. Draai de steeltjes van de champignons eruit en hak samen met de sjalot, knoflook en de ham zeer fijn in de Quickchef. Smelt even de boter in de MicroPlus schaal in de magnetron, doe het champignonmengsel erin en roer met de Roerlepel door. Verhit 3 minuten in de magnetron op vol vermogen. Voeg er dan de gorgonzola in stukjes aan toe en roer met de Roerlepel door. Verwarm nog 1 minuut in de magnetron tot de kaas geheel gesmolten is. Voeg de peterselie, het paneermeel en zout en peper naar smaak toe en roer weer goed door. Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en zet ze op het vergiet van de MicroPlus schaal. Bestrooi ze met wat paprikapoeder. Zet het vergiet op de MicroPlus schaal, leg het deksel erop en gedurende 2 à 3 minuten op vol vermogen in de magnetron verwarmen. Dan meteen serveren op een bedje sla.
Smakelijk eten!!

Stapelkoken